ΑΓΟΡΕΣ -  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές γίνονται από συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών με μηδενική χρέωση για τον παραλήπτη.

Η αποστολή γίνεται σε 1-5 εργάσιμες μέρες.

Ημέρες παράδοσης : Δευτέρα - Παρασκευή

Ισχύει για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Αποστολή στην Κύπρο

Πραγματοποιούνται αποστολές στην Κύπρο, χρόνος παράδοσης 7 έως 15 ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών

 

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Η αποστολή γίνεται στην πλησιέστερη εταιρία ταχυμεταφορών, διαφορετικά αν ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει στην έδρα του τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον ίδιο. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές καθορίζεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η αλλαγή πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την ημέρα αποστολής σε αφόρετα είδη και εφόσον υπάρχει η συσκευασία τους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το ίδιο είδος σε άλλο νούμερο η αλλαγή γίνεται με άλλο σχέδιο της επιλογής σας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την αποστολή του νέου είδους.

1. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος δίνετε η δυνατότητα πίστωσης του ποσού για διάστημα 2 μηνών (μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η νέα  παραγγελία)

2. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα πρέπει η επιστροφή να γίνει με χρέωση πελάτη μέσα σε 15 μέρες από την αγορά του προϊόντος και στην αρχική συσκευασία του συνοδευόμενο από  την απόδειξη αγοράς του. Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. 

3.Σε περίπτωση αντικατάστασης - αλλαγής, το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στο ποσό των 5€.

Η ως άνω χρέωση αφορά την επιστροφή με γενική ταχυδρομική courier ή Speedex courier, για επιστροφή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μεταφορικών ο πελάτης επιβαρύνετε τις χρεώσεις της εκάστοτε εταιρείας.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να κρατήσει την απόδειξη αποστολής σε περίπτωση επιστροφής είδους.

Αλλαγές πραγματοποιούνται μόνον για ειδή της ίδιας σεζόν.

 

 

ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

H εταιρία φροντίζει ώστε η ποιότητα των προϊόντων του να είναι εγγυημένη και αυτό ξεκινά από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας. Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία και να αναφέρετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν. Αρχικά και για να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα τηλεφωνικά. Σε περίπτωση ελαττωματικού είδους η αντικατάσταση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία για την έγκριση και την αντικατάστασή του είδους.

Η επιστροφή ελαττωματικών φορεμένων ειδών ισχύει για περίοδο έως 2μηνών από την αγορά τους και εντός τις ίδιας σεζόν.